Egyenruházat

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Cégünk egyéni vállalkozásként 2003-ban kezdte egyenruha forgalmazását. Családi vállalkozásunk különböző típusú egyenruhák , formaruhák, munkaruhák és a hozzájuk tartozó kiegészítők forgalmazásával kezdte meg tevékenységét. Termékskálánk kínálatát folyamatosan egészítettük ki új termékekkel, mindig a vevők igényei alapján. Mára már több rendvédelmi szervvel építettünk ki együttműködő és folyamatosan bővülő kapcsolatot, ami alapján Partnereinkkel személyes és korrekt viszonyt alakítunk ki.  Elmondhatjuk, hogy új kapcsolataink jelentős számban az elégedett vevőinknek köszönhetőek, mert ajánlanak bennünket a partnereiknek, társszerveiknek és barátaiknak. Az általunk forgalmazott termékek túlnyomó része mára már saját gyártásban készül, ezért a vevőink egyedi igényeinek kielégítése sem jelent problémát. A folyamatos fejlődésnek köszönhető, hogy 2008. februárjában egyéni vállalkozásunk Réka-Tex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vé alakult át. 2008. július 01-én Fire & Police Shop néven megnyitottuk bemutatótermünket.
Cégünk filozófiája:
“Első a vevő, akit minőségi áruval, minőségi módon: pontosan, gyorsan és igényesen kiszolgálunk mindig versenyképes áron.”
Termékeink:
– Társasági ruhák
– Szolgálati ruházatok
– Gyakorló ruházat
– Ruházati kiegészítők
– Alkalmi Díszegyenruhák
– Hímzett és szitázott termékek
– Munkaruházat
– Védőfelszerelés forgalmazás
Referenciáink listája ( teljesség igénye nélkül):
– Polgári Védelem Kőrös Mentő Csoport ( nemzetközi mentőcsoport teljes gyakorló ruházata)
– Készenléti Rendőrség ( Rendőr zenekar társasági ruházata)
– Országos Rendőrfőkapitányság ( teljes Tábornoki ruházat készítése)
– Pannon Kutató-mentő szolgálat (kutyás mentőcsoport gyakorló ruházata)
– Köztársasági Őrezred (Tábornoki társasági ruházat, hímzett rendfokozati jelzések és karjelzések)
– Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium NOK. ( Koszovóban külszolgálatot teljesítő Rendőrök ruházatának gyártása ) Közbeszerzési pályázat.
Amennyiben cégünk rövid bemutatkozása megnyerte tetszését, javasolnék egy személyes elbeszélgetést, ahol termékeinkből mintakollekciót tekinthet meg.

Comments are closed